Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Vedeta de la Antena 1 care s-a fotografiat cu femeia ucisă și incinerată pe marginea unui drum: 'Eram la o transmisie în direct pentru Acces Direct'

Facebook
Mara Bănică Sabina Mircea

Mihaela-Sabina Mircea, femeia ucisă și incinerată pe marginea unui drum din localitatea giurgiuveană Ghimpați, s-a fotografiat cu una dintre vedetele Antena 1, Mara Bănică.

Jurnalista a relatat, la Antena 3, în ce context ar fi fost făcut fotografia.

Citește și: Ludovic Orban, după discuțiile cu Nicușor Dan: Trebuie toţi producătorii autohtoni care au marfă românească să aibă această posibilitate să vândă în spaţiile deschise

"Mărturisesc că am primit-o de la colegii voștri din redacție. E făcută în urmă cu cel puțin patru ani, după hainele pe care eu le port. Uitându-mă mai atent, pe jos se vede un cablu verde. Eram la o transmisie în direct pentru ‘Acces Direct’ și nu mi-ar fi greu să identific la un moment dat în redacție ce subiect a fost și în ce localitate.

Noi ne ducem în foarte multe județe la live-uri, dar în general, fie Giurgiu, fie Ilfov, fie Dâmbovița. La transmisii în direct lumea se strânge, noi în general facem subiecte din mediul rural și toată lumea vrea să facă poze cu cel care transmite de acolo. Dacă e singura poza pe care o are pe Facebook, poate nutrea o admirație față de mine, nu știu ce să zic. Oricum, o tragedie", a spus Mara Bănică.

Citește și: Jurnalistul Radu Tudor trage semnalul de alarmă! Iată ce animale sunt purtătoare ale unei versiuni mutante de SARS-CoV-2 ce poate fi transmisă oamenilor .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.