Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO-VIDEO - Fierbe Armenia! Proteste simultane între putere și opoziție: mii de oameni în stradă

Mii de persoane s-au adunat, joi după-amiază, în centrul capitalei Armeniei, pentru susţinerea premierului Nikol Paşinian, care a avertizat în legătură cu riscul unui complot militar, dar opoziţia a organizat un miting separat, împotriva Guvernului, informează agenţia Reuters, relatează Mediafax.

Premierul Nikol Paşinian, în vârstă de 45 de ani, se confruntă din noiembrie 2020 cu acţiuni de contestare, din cauza modului în care a gestionat conflictul Armeniei cu Azerbaidjanul pentru controlul asupra regiunii Nagorno-Karabah.

Armata a cerut joi demisia sa. "Conducerea ineficientă exercitată de actualele autorităţi şi greşelile serioase în materie de politică externă au adus ţara în pragul colapsului", a transmis Armata armeană. Doi foşti preşedinţi, Robert Kociarian şi Serzj Sarksian, le-au cerut armenilor să ofere susţinere Armatei. Intenţiile liderilor militari nu sunt clare.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

Premierul Nikol Paşinian le-a cerut susţinătorilor să se adune în centrul Erevanului. "Cel mai important lucru acum este să menţinem puterea în mâinile cetăţenilor, pentru că eu consider lovitură de stat ce se întâmplă acum", a spus premierul.

Mii de persoane s-au adunat joi după-amiază în faţa Guvernului Armeniei pentru susţinerea premierului.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Însă alte mii de persoane au participat la un miting separat, de protest, organizat la apelul opoziţiei în altă zonă din centrul capitalei Armeniei.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.