Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO-VIDEO | Furtuna a făcut ravagii în Oradea - Acoperișuri smulse de vântul care a semănat cu o tornadă

O persoană a fost rănită, marţi, fiind transportată la spital, după ce o fereastră s-a spart în timpul furtunii de la Oradea. De asemenea, pompierii au avut zeci de intervenţii pentru îndepărtarea copacilor căzuţi din cauza vântului.

„Pompierii militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea, Detaşamentului Salonta, Detaşamentului Marghita şi Staţiei Aleşd intervin cu autospecialele, echipamentele şi accesoriile din dotare pentru înlăturarea efectelor furtunilor manifestate în judeţ. Pompierii Detaşamentului Salonta au degajat zeci de copaci care blocau traficul pe DN 79, între localităţile Mădăras şi Salonta, urmând să intervină pentru înlăturarea copacilor căzuţi pe mai multe străzi din Salonta”, a transmis, marţi, ISU Bihor, potrivit news.ro.

UPDATE - Într-o înregistrare video postată pe Facebook se poate vedea cum acoperişul Bibliotecii Universităţii Oradea a fost smuls de vânt.

content-image

FOTO: ebihoreanul.ro

Sursa citată a precizat că pompierii Detaşamentului 1 şi 2 Oradea acţionează pe raza întregului municipiu, unde vântul puternic a desprins acoperişurile mai multor imobile şi a doborât mai mulţi copaci pe carosabil şi autoturisme.

„În Oradea, pompierii militari paramedici din cadrul Detaşamentului 2 Oradea au acordat îngrijirile necesare unei persoane rănite în urma spargerii unei ferestre, transportând-o ulterior la spital”, au mai precizat pompierii.

În imaginile publicate pe rețelele de socializare de orădeni se vede inclusiv un acoperiș smuls de vânt de pe un bloc. Acoperișurile caselor au fost afectate de vânt în majoritatea localităților de pe valea Crișului Repede, de la Oradea până la Vadu Crișului.

content-image

Judeţul a fost vizat de avertizări nowcasting de vreme rea, fiind emisă inclusiv o avertizare cod roşu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.