Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO + VIDEO Noi ÎNCĂLCĂRI ale legii în biroul lui Ludovic Orban: Cine sunt făptașii

După celebra fotografie din biroul lui Ludovic Orban, în care el și mai mulți miniștri beau și fumează și nu poartă măști, nerespectând nici distanțarea socială în plină stare de urgență, alte instantanee ies din Palatul Victoria.

”Făptașii” sunt, potrivit informațiilor România TV, primari PSD din județul Giurgiu, convocați de Ludovic Orban la Palat pentru a-i convinge să treacă la PNL. Unii dintre edili au refuzat să poarte masca pe față, alții o purtau sub barbă, deși legea prevede că în spațiile închise ea este obligatorie. La precedenta ”scăpare” de acest gen, Ludovic Orban a chemat poliția pentru a fi amendat, așa că situația s-ar putea repeta.

Citește și: Tudose, atac devastator la adresa PNL și USR-PLUS: ‘Mor oamenii cu zile, dar puritanii politicii românești se bat pe transferuri îmbibate de principii’

”Primarii au fost chemați ca să fie racolați și au fost amenințați. Unul a fost amenințat că va fi amendat de Garda de Mediu, altul că i se închide un salon de evenimente. Sunt amenințați cu multe, sunt multe abuzuri care se fac. Am pierdut 3 sau 4 primari, au fost convinși că este mai bine să candideze de la PNL. Li s-au promis bani prin prefectură, pentru prima dată, de la Fondul de Rezervă al Guvernului. Sunt curios cum poate prefectura să le dea bani!”, a declarat Marian Mina, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Moment penibil pentru Nelu Tătaru la unitatea mobilă de Terapie Intensivă din Galați: ‘Ați văzut și dumneavoastră ce s-a întâmplat’ .

 

.

content-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.