Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO-VIDEO Pasarela dintre Sectorul 4 și Popești-Leordeni va fi folosită zilnic de 12.000 de oameni

pasarelă

Pasarela inaugurată marți care leagă Sectorul 4 al Capitalei și orașul Popești-Leordeni va fi folosită zilnic de 12.000 de oameni. Pasajul trece peste peste liniile de metrou din zona stației Berceni și a fost construit în mai puțin de un an, arată Mediafax.

Pasarela Popești Vest are o lungime de 65 de metri și trece peste liniile de metrou din zona stației Berceni. Autoritățile estimează că va asigura circulația zilnică a aproximativ 10.000 – 12.000 de locuitori și va reduce timpul de deplasare din orașul Popesti către stația de metrou Berceni, de la 15-20 minute la mai puțin de 5 minute.

„Pasarela Popești Vest are o suprafață construită de 192 mp și un regim de înălțime de P+2E. Compusă din 3 părți principale, însemnând două turnuri verticale de circulație, (unul construit în Sectorul 4, iar celălalt în Popești-Leordeni) și un pasaj orizontal cu o lungime de 65 de metri, pasarela este realizată dintr-o structură metalică, cu fațade longitudinale din panouri vitrate mari din tâmplărie tip perete cortină, cu geam duplex securizat. Totodată, zona centrală a construcției este susținută de doi stâlpi intermediari din beton armat, iar pentru rezistența structurii, s-au executat piloți forați la o adâncime de 14 metri”, au explicat reprezentanții Primăriei Sectorului 4.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Structura este prevăzută cu o serie de elemente speciale la interior: balustradă metalică, semne pentru transportul cu bicicleta, benzi ceramice de direcționare a persoanelor cu deficiențe de vedere, suprafețe și pardoseli anti-derapante. Valoarea investiției este de 7 milioane de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.