Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO-VIDEO Tânăr reținut pentru 24 de ore, după ce a produs un accident rutier și a fugit de la locul faptei pentru că era băut

IPJ Cluj
Accident rutier Cluj

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii de la Biroul Rutier și Sectia 7 Politie Cluj, acesta fiind cercetat penal sub aspectul savarsirii infracțiunilor de conducere fara permis, conducere sub influenta alcoolului si furt de folosinta.

Citește și: Accident TERIBIL în Cluj - Napoca - Patru VICTIME, dintre care un bebeluș, după ce două mașini s-au ciocnit frontal

„La data de 21.04.2019, ora 09.30, acesta a fost implicat intr-un accident rutier soldat cu pagube materiale, conducand autoturismul, fara incuviintarea proprietarului autoturismului, pe strada Calea Dezmirului, fara a detine permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule si având o alcoolemie de peste 0.80 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In urma evenimentului, politistii s-au mobilizat rapid. Un polițist a venit din timpul liber pentru a ajuta la investigatii si au reusit sa administreze probatoriul necesar masurii luate”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.