Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO-VIDEO Tensiune maximă în Armenia: Poliția a început să aresteze protestatarii; violențe între manifestanți și forțele de ordine

Armenia, proteste

Poliția îi reține pe toți cei care au venit miercuri în Piața Libertății din centrul Erevanului din Armenia, unde susținătorii opoziției organizează un miting împotriva deciziei prim-ministrului armean Nikol Pashinyan de a accepta condițiile unei declarații de încetare a focului trilaterală din Nagorno-Karabakh.

Poliția își explică acțiunile prin faptul că întrunirile în masă sunt interzise în cadrul regimului legii marțiale în vigoare în țară.

Citește și: Haos în Armenia. Birourile fundațiilor lui Soroș au fost devastate. Omul de afaceri este acuzat că destabilizează Caucazul

Revoltele și protestele din Erevan au început în noaptea de 10 noiembrie după ce prim-ministrul Armeniei, împreună cu liderii Federației Ruse și Azerbaidjanului, au adoptat o declarație trilaterală privind încetarea focului în Nagorno-Karabakh și transferul mai multor regiuni din regiune în Azerbaidjan. În Armenia, aceasta a fost percepută ca o decizie nejustificată de predare.

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.