Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotografiat cu fosta soție a lui Adrian Mutu, Ștefan Lungu dă cărțile pe față: Ce spune omul care i-a fost soț prezentatoarei de la Antena 1

click.ro
Alexandra Dinu Lungu

Fostul soţ al unei celebre prezentatoare TV s-a decis să rupă tăcerea şi să spună adevărul despre relaţia pe care o are cu fosta soţie a lui Adrian Mutu. Fostul soţ al prezentatoarei de la Antena 1, Anca Rusu, Ștefan Lungu, omul implicat într-un celebru dosar penal alături de Elena Udrea, a vorbit după ce în presă a apărut zvonul că el și Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, ar forma un cuplu.

Citește și: Mutare de proporții! Ce va face DACIA în această toamnă

Acesta susține că are, într-adevăr, o legătură strânsă cu Alexandra Dinu, însă este vorba despre o prietenie de foarte mulți ani, conform viva.ro.  „Eu cu Alex suntem prieteni buni de 18 ani, acum chiar lucrăm împreună la un proiect. Într-o primă fază, când am văzut ştirile, am zâmbit, dar e anormal ce se întâmplă. Măcar sună-mă şi informează-te înainte să publici, nu are nimeni nimic de ascuns. Pe mine m-a şocat că toată lumea a dat ca sigură informaţia. Eu cu Alexandra ne-am văzut în urmă cu o lună, acum nici măcar nu e în ţară. Am decis în 2015 că nu vreau să mai apar public. Regret atât de mult că am fost vizibil, mi-a făcut atâta rău, încât nu mai am nevoie să apar. Şi aşa, în acest moment sunt destul de ocupat, sunt prins cu un proiect foarte mare, care va avea lansarea la finalul lui septembrie”, a spus Ștefan Lungu, conform sursei citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.