Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotografie bizară de la Londra, înainte de funeraliile Reginei Elisabeta: Carmen Iohannis, zâmbitoare în ținută de doliu

Digi24.ro

Președintele României, Klaus Iohannis, se află Londra, duminică și luni, unde a participat la o întâlnire cu Regele Charles al III-lea, apoi la funeraliile de stat al Reginei Elisabeta a II-a.

Președintele Iohannis și soția sa, Carmen, au ajuns la Palatul Buckingham cu puțin inainte de ora 20.00. Carmen Iohannis poartă design românesc semnat Andrea Tincu. De altfel, designerul a publicat pe Facebook o fotografie de la dineul cu Regele Charles, în care Carmen Iohannis apare în ținută de doliu, dar zâmbitoare, de mână cu președintele.

Potrivit programului președintelui României, duminică, 18 septembrie, Klaus Iohannis a participat la recepția găzduită de Majestatea Sa Regele Charles al III-lea la Buckingham Palace, în Londra.

Luni, de la ora 13.00, Klaus Iohannis participă la funeraliile de stat ale Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, la Westminster Abbey, în Londra.

Elisabeta a II-a a murit joi, 8 septembrie, în casa sa de vacanță de la Castelul Balmoral, în Scoția, la vârsta de 96 de ani, după o domnie de 70 de ani. Înmormântarea va avea loc pe 19 septembrie.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.