Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FP: Estimatul distribuţiei totale către acţionari pentru 2020 este de 1,48 miliarde lei

Fondul Proprietatea

Estimatul distribuţiei totale către acţionari pentru 2020 este de 1,48 miliarde de lei, dintre care 419,7 milioane lei sub formă de dividende şi 252,5 milioane lei în programe de buy-back, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe, Johan Meyer, CEO al Franklin Templeton Investments şi Manager de Portofoliu al Fondulului Proprietatea,

Distribuţiile totale către acţionari din 2010 până în 2020, prin răscumpărări şi numerar, se vor situa la 13,76 miliarde lei sau 3,7 miliarde dolari.

El a menţionat că anul acesta se va încheia cel de-al 11-lea program de răscumpărare a 800 de milioane de acţiuni reprezentând 11,1% din capitalul social al Fondului, urmând să continue în 2021 cu un program similar.

Citește și: Solicitare către MApN! Se cere degradarea generalului Gabriel Oprea și retragerea decorațiilor acordate .

Adunarea Generală a Acţionarilor a aprobat vineri cel de-al 12-lea program de răscumpărare şi mai multe modificări ale actului constitutiv, în bugetul aferent anului 2021 şi a numit doi noi membri în Comitetul Reprezentanţilor ca urmare a încetării a două dintre mandate. Astfel, Ilinca von Derenthall a fost numită ca urmare a demisiei doamnei Vivian Nicoli, iar Ciprian Lăduncă în urma demisiei lui Steven Cornelis van Groningen.

Mandatul noilor membri este valabil pentru o perioadă de trei (3) ani şi îşi va produce efectele începând cu data acceptării mandatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.