Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Francezul Paul Pogba de la Manchester United a anunțat echipa la care ar vrea să joace în viitor: 'Este visul oricărui copil, oricărui jucător de fotbal'

Paul Pogba

Paul Pogba (26 de ani) nu exclude posibilitatea ca în viitor să plece de la Manchester United şi a anunţat şi numele următoarei echipe. Fracezul îşi doreşte să evolueze în tricoul Realului, afirmând că este ”visul oricărui jucător de fotbal”, informează Mediafax.

Citește și: Arbitrul englez Michael Oliver va conduce meciul dintre Suedia și România de sâmbătă

Odată cu revenirea lui Zinedine Zidane pe ”Santiago Bernabeu”, mirajul este unul şi mai mare. Pogba îi linişteşte însă pe fanii lui Manchester United şi spune că, pentru moment, plecarea nu va avea loc. A început să resimtă bucuria de a juca fotbal, odată cu plecarea lui Jose Mourinho şi numirea lui Ole Gunnar Solskjaer. Norvegianul îi acordă încredere, iar acest apect este uşor sesizabil pe teren. "Real Madrid este visul oricărui copil, oricărui jucător de fotbal, mai ales acum, cu Zinedine Zidane. Sunt însă fericit la Manchester, cu un nou antrenor. În acest moment sunt fericit, dar nu ştim ce va fi în viitor", a declarat Paul Pogba, într-o conferinţă de presă.

Pogba este legitimat la United din 2016. A fost luat de la Juventus pentru 105 milioane de euro, fiind unul dintre cele mai scumpe transferuri din istoria fotbalului. În cei doi ani şi jumătate, a jucat în 132 de meciuri, a marcat de 29 de ori şi a oferit 29 de pase decisive.

Paul Pogba a cucerit cu Manchester United două trofee, o Cupă a Ligii Angliei (2017) şi un trofeu al Ligii Europa (2017).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.