Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fractură în PSD! Liviu Dragnea, atacat DUR din interiorul partidului: 'Să-și dea demisia de onoare, să vină altcineva și să mergem înainte'

psd sigla

Cristian Toader Pasti, consilier local PSD Târgu-Jiu, spune că Liviu Dragnea ar trebui să-și dea demisia de onoare. Dacă va fi exclus din partid din cauza acestei afirmații, consilierul spune că preferă ”să moară în picioare” și că ”nu se târăşte în genunchi”.

Consilierul local din partea PSD, Cristian Toader Pasti, este membru al partidului din anul 2003.

Acesta susține că liderul PSD Liviu Dragnea ar trebui să-și dea demisia, după condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Citește și: Aceasta este cea mai mare ofertă pe care a primit-o Rareș Bogdan pentru o emisiune! Ce i s-a mai asigurat în afară de bani

"Eu, Toader Pasti Cristian, cred că ar trebui să-și dea demisia. Ce gândesc alții, e treaba lor. Eu cred că ar fi mult mai bine, pentru că și Victor Ponta, atunci când a fost trimis în judecată și-a dat demisia, și din funcția de prim-ministru și din funcția de președinte de partid, deși într-un final a fost achitat. Și foarte bine, a arătat că a fost nevinovat, dar în momentul in care există o condamnare așa, eu cred că așa ar fi bine, să-și dea demisia de onoare, să vină altcineva și să mergem inainte, până când se clarifică situația domnului Dragnea", a declarat Cristian Toader Pasti.

Demisie de ULTIMĂ ORĂ din PSD: 'Mi-e rușine de mine. S-a născut un Guvern bolnav'

Președintele organizației PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat că declarația lui Cristian Toader Pasti este "una nefericită și nepotrivită".

"Este ilogic să emiți o părere personală în spațiul public, atâta timp cât ești înregimentat politic și, mai mult decât atât, ești consilier local, pus pe listă de către Partidul Social Democrat. Astfel de atitudini nu mai sunt agreate de către conducerea PSD Gorj, motiv pentru care domnul Cristian Pasti Toader va fi pus în discuție în următorul Biroul Permanent Municipal al PSD Târgu-Jiu", a anunțat Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj.

Tensiuni între Italia și Franța! 'Aroganța' lui Macron, denunțată: 'Noi îl invităm să termine cu insultele şi să-şi demonstreze generozitatea'

În replică, Toader Pasti a spus că își menține punctul de vedere.

"Colegii mei din Biroul Municipal hotărăsc. Să văd care este acuzația care mi se aduce. Eu am spus că, dacă își dă demisia, este o chestie de onoare și că ar fi un lucru bun. Îmi mențin ce am declarat. Dânșii să mă pună în discuție. Dacă vor considera că am lezat cu ceva oamenii din PSD, Partidul Social Democrat, pot să decidă orice în privința mea. Nu e nicio problemă pentru mine. S-ar putea ca timpul să îmi dea mie dreptate. (...) Eu nu pot să mă schimb peste noapte, așa consider eu, am o judecată, am în spate ani de învățătură, de facultăți, mi-am spus o părere, eu nu pot sa mint. Dânșii hotărăsc, cu cât mai repede, cu atât mai bine. Eu cred că mi-am făcut datoria. Dacă voi fi exlus, nu e nicio problemă pentru mine. Prefer să mor în picioare. Nu mă târăsc în genunchi", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristian Toader Pasti.

Citește și: Bun venit în topul milionarilor din tenis! Cine este sportiva din România care a dat lovitura în acest an .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.