Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Francezul Willy Sagnol este noul selecţioner al naţionalei Georgiei

Fostul fundaş dreapta francez Willy Sagnol va fi noul selecţioner al naţionalei Georgiei, el fiind aşteptat la sfârşitul săptămânii la Tbilisi pentru a semna un contact pe doi ani, a anunţat luni France Football.

Fostul căpitan al lui Bayern Munchen a fost convins de Levan Kobiaşvili, preşedintele Federaţiei georgiene, Hertha Berlin sau Schalke 04. Cei doi se apreciază după ce au fost adversari în Bundesliga, la fel ca Aleksandr Iaşvili, fostul atacant al lui de Bochum şi Freiburg, ce a devenit vicepreşedintele federaţiei de la Tbilisi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan este pompierul de serviciu! Stinge ‘incendiul’ dintre Florin Cîțu și Vlad Voiculescu: Prim-ministrul a făcut, în special, referire la cei din Opoziție

Sagnol, care are 43 de ani, a pregătit naţionala de tineret a Franţei, între 2013-2014, iar între 2014 şi 2016 a antrenat-o pe Bordeaux. În toamna lui 2017, el a asigurat timp de opt zile interimatul pe banca lui Bayern.

La mijlocul anilor 2000, un alt francez, Alain Giresse, a fost selecţionerul Georgiei.

Georgia va debuta în preliminariile Cupei Mondiale 2022 împotriva Suediei, pe 25 martie, la Stockholm. Ea face parte dintr-o grupă în care mai sunt Spania, Grecia şi Kosovo.

Sagnol îl va înlocui pe slovacul Vladimir Weiss, care a demisionat după eşecul pe teren propriu cu Macedonia de Nord (0-1), din finala barajului de calificare la EURO 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.