Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Franţa a depășit pragul de 15.000 de decese: Vestea bună vine de la terapie intensivă

Motion Array
Franta steag

În Franţa s-au înregistrat oficial marţi peste 15.000 de decese cauzate de infecţii cu coronavirus, devenind a patra ţară care depăşeşte acest prag după Italia, Spania şi Statele Unite, în timp ce rata de creştere a deceselor este din nou în creştere uşoară după o aplatizare în zilele anterioare, relatează Reuters.

Numărul de persoane din unităţile de terapie intensivă a scăzut la 6.730 de la 6.821 într-un interval de 24 de ore, această scădere fiind înregistrată pentru a şasea zi consecutiv, ceea ce sugerează că măsurile de izolare, prelungite luni până la 11 mai în Franţa, au efecte pozitive în ceea ce priveşte controlul asupra răspândirii bolii COVID-19, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: ‘Cu Ludovic Orban, PNL nu are nicio șansă să mai câștige alegerile. 1 milion de români sunt în șomaj tehnic, cu salariile tăiate’ – Bogdan Chirieac

În cursul unei conferinţe de presă, directorul general al Sănătăţii, Jerome Salomon, a declarat marţi că numărul de persoane care au murit din cauza bolii în spitalele franceze şi în cămine de bătrâni a crescut cu 5% într-o zi, ajungând în total la 15.729, faţă de 4% luni şi duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.