Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Franţa: Marine Le Pen anunţă că va candida la alegerile parlamentare din iunie

The Independent
Marine Le Pen

Marine Le Pen, fosta candidată la preşedinţie, învinsă în finală de Emmanuel Macron, şi conducătoare a Frontului Naţional (FN, extremă dreapta), şi-a anunţat joi seara candidatura la alegerile parlamentare din luna iunie, transmite AFP relatează agerpres.

Marine Le Pen a confirmat că va candida în circumscripţia Henin-Baumont, oraş din nordul Franţei condus de partidul său, unde ea a mai candidat, fără succes, în 2007 şi 2012. 

"Nu îmi imaginam să nu fiu în fruntea trupelor mele într-o bătălie pe care o consider ca fiind fundamentală", a adăugat şefa FN, pe canalul de televiziune TF1. 

În faţa "acestei înţelegeri secrete care există azi între socialişti şi Republicani (dreapta-n.r.) în jurul acestui guvern şi a noului preşedinte al Republicii, este nevoie în mod clar de deputaţi fără compromisuri", a apreciat Le Pen care, în caz de victorie, ar trebui să renunţe la mandatul său de europarlamentar. 

Ea a negat că ar fi ezitat să candideze. "Doar am aşteptat pentru a-mi face publică decizia", a subliniat Marine Le Pen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.