Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Franţa raportează cel mai mic număr de morți, în ultimele 24 de ore

eiffel

Epidemia de coronavirus a cauzat moartea a 22.245 de persoane în Franţa de la începutul lui martie, cu 389 de noi victime înregistrate în 24 de ore, dar numărul pacienţilor internaţi la Terapie Intensivă continuă să scadă, după 16 zile, a indicat vineri directorul general al Departamentului Sănătăţii, Jérôme Salomon, citat de AFP.

Epidemia a ucis 13.852 de persoane în spitale, adică 305 de decese în plus în 24 de ore, şi 8.393 în centrele pentru persoanele în vârstă (Ehpad) şi alte unităţi medico-sociale (cu 84 mai multe), a precizat Salomon, scrie news.ro.

Citește și: Mișcare în plină stare de urgență! Petiție pentru Marcel Vela, pentru a șterge toate amenzile date pentru nedistanțare socială

Încă sunt internaţi 28.658 de oameni (plus 1.346 de noi internări). 4.870 de pacienţi se află încă în stare gravă (cu 155 mai mulţi faţă de ziua precedentă).

De la 1 martie, mai mult de 87.000 de persoane au fost spitalizate din cauza coronavirusului, şi 15.000 au avut nevoie de îngrijiri la ATI.

Citește și: Guvernul Orban pregătește măsuri pentru revenirea angajaților la serviciu! În aceste condiții, românilor nu li se va permite accesul la locul de muncă

"Răspândirea virusului rămâne la un nivel ridicat", a amintit Salomon. În total, în Franţa sunt 122.577 de cazuri de Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.