Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fratele lui Bercea Mondial a fost pus sub control judiciar

Bercea Mondial

Magistraţii din Caracal au respins solicitarea de arestare preventivă a celor opt inculpaţii din scandalul din Drăgăneşti-Olt, printre care se află şi fratele lui Bercea Mondial, şi au decis punerea acestora sub control judiciar pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit soluţiei publicată pe portalul instanţei.

Decizia poate fi contestată.

Citește și: SEX TAPE cu o cunoscută politiciană / VIDEO

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt au reţinut, miercuri, opt persoane după percheziţii desfăşurate în oraşul Drăgăneşti-Olt într-un dosar în care se efectuează cercetări pentru violare de domiciliu, distrugere, loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pentru persoanele reţinute procurorii au solicitat luarea măsurii arestării preventive.

Conform soluţiei pronunţată joi de Judecătoria Caracal, instanţa ''respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii A.G., L.C., A.V., A.B.M., A.I., C.F., B.C., A.F. (...) dispune luarea măsurii controlului judiciar, pe o durata de 30 de zile, respectiv de la data de 11.08.2016 şi până la data de 9.09.2016 inclusiv''.

Citește și: Lindsay Lohan a fost luată la bătaie de iubitul rus: A lăsat-o-n pielea goală / VIDEO + FOTO

Printre cei puşi sub control judiciar se află şi rude ale lui Sandu Anghel (Bercea Mondial), respectiv un frate şi un nepot.

Miercuri la Drăgăneşti-Olt au avut loc şapte percheziţii domiciliare după ce în noaptea de 8/9 august mai multe persoane din localitate au fost implicate într-o altercaţie, scrie agerpres.ro.

Citește și: STUDIU Câte femei recunosc că fac sex oral și câte spun că le place: O să rămâi surprins

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.