Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fratele lui Paul Pogba se declară complet străin de extorcarea denunţată de acesta

Pogba
"Având în vedere evoluţia afacerii şi răsunetul său mediatic, Mathias Pogba doreşte să indice cu tărie că este complet străin de orice manevră de extorcare a fratelui său, Paul Pogba", a scris avocatul Richard Arbib.

"Este clar că dificultăţile cu care se confruntă familia Pogba sunt rezultatul unor ameninţări externe a căror importanţă va fi evaluată de justiţie, sesizată acum", a adăugat el.

"Mathias Pogba, care doreşte cel mai mult să liniştească situaţia cu fratele său, îşi va rezerva de acum înainte cuvântul judecătorilor de instrucţie care se ocupă de acest caz, dacă va fi necesar", a continuat Arbib.

Într-o plângere depusă pe 16 iulie la parchetul din Torino, Paul Pogba a denunţat tentative de extorcare care au avut loc între martie şi iulie 2022 şi s-au cifrat la mai multe milioane de euro.

Această plângere a dus la deschiderea unei anchete preliminare de către parchetul din Paris pe 3 august, apoi la deschiderea unei anchete judiciare pe 2 septembrie, mai ales pentru extorcare cu mână armată, răpire sau sechestrare în grup organizat şi participarea la o asociaţie criminală în scopul comiterii unei infracţiuni.

Cazul a ieşit la iveală odată cu publicarea pe 27 august a unui videoclip enigmatic în care Mathias Pogba, el însuşi fotbalist profesionist, promitea "dezvăluiri" despre Paul.

Vedeta naţionalei Franţei a declarat, la prima audiere, că a fost prins într-o capcană de mai mulţi prieteni din copilărie şi doi bărbaţi purtând cagulă, înarmaţi cu puşti de asalt, care i-au reproşat că nu i-a ajutat financiar, potrivit France Info.

Aceşti bărbaţi i-ar fi cerut 13 milioane de euro, iar el susţine că a plătit 100.000 de euro.

Paul a afirmat atunci că l-a recunoscut pe fratele său mai mare Mathias printre suspecţi.

La altă audiere, el a declarat că Mathias era "presat" de oameni care voiau să scoată bani de la el.

Numele lui Kylian Mbappe, vedeta naţionalei Franţei, a fost menţionat în acest caz. Paul Pogba le-a explicat anchetatorilor că "şantajiştii săi au vrut să-l discrediteze difuzând mesaje în care el i-ar fi cerut unui vrăjitor, apropiat de familia sa, să-i facă o vrajă" atacantului lui PSG, lucru pe care mijlocaşul lui Juventus îl dezminte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.