Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fratele lui Paul Pogba şi alte trei persoane au fost duşi în arestul poliţiei în Franța

Pogba

Mathias Pogba, fratele mai mare al fotbalistului francez Paul Pogba, şi alte trei persoane au fost duşi în arestul poliţiei în Franţa în cadrul anchetei privind extorcarea denunţată de jucătorul lui Juventus Torino, a indicat miercuri pentru AFP o surse judiciară apropiată de acest dosar, potrivit Agerpres.

Mathias Pogba s-a prezentat "la începutul după-amiezii (miercuri) la serviciul de investigaţii şi a fost plasat în custodia poliţiei", a precizat această sursă.

Dintre cei patru suspecţi audiaţi, unul a fost arestat marţi şi trei miercuri, a adăugat sursa judiciară.

Aceste arestări au fost dispuse în cadrul anchetei judiciare deschise pe 2 septembrie la Paris, mai ales pentru extorcare cu mână armată, răpire sau sechestrare în grup organizat şi participarea la o asociaţie criminală în scopul comiterii unei infracţiuni.

Într-o plângere depusă pe 16 iulie la parchetul din Torino, Paul Pogba a denunţat tentative de extorcare care au avut loc între martie şi iulie 2022 şi s-au cifrat la mai multe milioane de euro.

Cazul a ieşit la iveală odată cu publicarea pe 27 august a unui videoclip enigmatic în care Mathias Pogba, el însuşi fotbalist profesionist, promitea "dezvăluiri" despre Paul.

Vedeta naţionalei Franţei a declarat, la prima audiere, că a fost prins într-o capcană de mai mulţi prieteni din copilărie şi doi bărbaţi purtând cagulă, înarmaţi cu puşti de asalt, care i-au reproşat că nu i-a ajutat financiar, potrivit France Info.

Aceşti bărbaţi i-ar fi cerut 13 milioane de euro, iar el susţine că a plătit 100.000 de euro.

Paul a afirmat atunci că l-a recunoscut pe fratele său mai mare Mathias printre suspecţi. La altă audiere, el a declarat că Mathias era "presat" de oameni care voiau să scoată bani de la el.

Săptămâna trecută, Mathias Pogba, prin vocea avocatului său, s-a declarat "complet străin" de extorcarea denunţată de Paul Pogba.

"Este clar că dificultăţile cu care se confruntă familia Pogba sunt rezultatul unor ameninţări externe a căror importanţă va fi evaluată de justiţie, sesizată acum", a scris într-un comunicat avocatul Richard Arbib.

"Mathias Pogba, care doreşte cel mai mult să liniştească situaţia cu fratele său, îşi va rezerva de acum înainte cuvântul judecătorilor de instrucţie care se ocupă de acest caz, dacă va fi necesar", a precizat Arbib.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.