Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRF a depunctat iar Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni

Radu Pop
frf

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, miercuri, ca echipele Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni să aibă încă două puncte scăzute în clasamentul play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

“Cioiu Marius Iulian vs. ACS FC Academica Clinceni - Neexecutare Hotărâre CNSL - În temeiul art.85.1.b din RD, se sancţionează clubul ASC FC Academica Clinceni, cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionat de categoria cea mai ridicată, urmând ca la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauză să i se scadă cate 2 (două) puncte, respectiv pentru perioada 07.04.2022-21.04.2022, s-au scăzut 2 (două) puncte. Termen: 11.05.2022.

Popovici Sergiu Cristian şi Munteanu Alexandru vs. CS Gaz Metan Mediaş - Cerere de punere în executare a Deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv - În temeiul art.85.1.b din RD, se sancţionează clubul CS Gaz Metan Mediaş cu măsura interzicerii dreptului de a transfera şi /sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi cu scăderea a 2 (două) puncte pentru perioada 01.04.-15.04.2022. Termen: 04.05.2022”, sunt deciziile care vizează cele două echipe.

În clasamentul de la finalul etapei a şasea a play-out-ului Ligii 1, Academica Clinceni avea -3 puncte, ocupând locul 9, iar Gaz Metan avea -27 de puncte, fiind pe ultima poziţie.

Alte două hotărâri ale Comisiei de Disciplină vizează echipele FC Botoşani, U Craiova 1948 şi UTA Arad.

“AFC Botoşani vs. U Craiova 1948 - Eliminare: Souza Silva Jandir Breno (AFC Botoşani)

Diallo Bradley(U Craiova 1948) - În baza art.63.1.g raportat la art.63.2.1 din RD, se sancţionează ambii jucători cu suspendare prntru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei/fiecare.

AFC UTA Arad vs. AFC Chindia Târgovişte - Incidente - În temeiul art.82.1 şi 3.e raportat la art.83.2.f cu aplicarea art.12, 14 bis şi 15 din RD, se sancţionează clubul AFC UTA Arad cu penalitate sportivă de 5.000 lei”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.