Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRF, reacţie la scandalul biletelor la tribuna VIP: Oficialii români dau vina pe UEFA după ce Hagi nu a avut loc de politicieni

GSP.RO

Federaţia Română de Fotbal reacţionează la scandalul iscat de "exilarea" unor foste glorii ale fotbalului românesc, printre care Hagi, Popescu şi Munteanu, la Tribuna a II-a pe Arena Naţională, la meciul dintre Austria şi Macedonia de Nord de de Arena Naţională. FRF susţine că UEFA este responsabilă de faptul că tribuna VIP a fost ocupată de politicieni locali, care au stat alături de şeful DNA.

"Întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitații. Federația Română de Fotbal a făcut o cerere de cumpărare de bilete la UEFA, pentru a oferi locuri în tribună fostelor glorii fotbalistice, și a primit bilete de categoria I. Prețul este tipărit pe bilet. FRF a făcut acest demers pentru 60 de glorii ale fotbalului românesc, oferindu-le cea mai bună variantă avută la dispoziție la meciurile organizate de UEFA. În privința locurilor VIP, facem precizarea că FRF nu a deținut locuri în acest sector. UEFA a avut invitați proprii, străini și români, printre care conducerea FRF (președinte, secretar general, secretar general adjunct, director tehnic) și managerul Structurii Locale de Organizare a EURO 2020 la București.

Totodată, este util de știut că UEFA are un alt criteriu de împărțire a locurilor în tribune, diferit de sistemul Tribuna I, Tribuna II și Peluze. Cele 3 categorii UEFA sunt:

• Categoria 1 – central, între cele două careuri de 16 m, pe ambele părți ale stadionului

• Categoria 2 – colțurile terenului

• Categoria 3 – peluze”, transmite FRF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.