Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRF: Toate cele 31 de competiţii de copii, juniori şi grassroots din sezonul 2019/2020, organizate în România, au fost anulate

sigla FRF

Toate cele 31 de competiţii de copii, juniori şi grassroots din sezonul 2019/2020, organizate pe teritoriul României, au fost anulate, cu excepţia Ligii Elitelor U19, informează FRF, anunță news.ro.

Federaţia Română de Fotbal, în urma consultărilor avute cu reprezentanţii cluburilor, a decis să încheie sezonul competiţional pentru copii şi juniori. Singura competiţie care rămâne întreruptă este Liga Elitelor U19, a cărei câştigătoare are dreptul de a participa în UEFA Youth League.

Citește și: Reguli stricte! Ce măsuri se vor lua pe litoralul românesc

În urma consultărilor avute cu membrii afiliaţi, din dorinţa de a proteja copiii şi a diminua riscul infectării, având în vedere şi faptul că nu există o miză competiţională de tip retrogradare/promovare, dar şi pentru a putea începe pregătirea sezonului următor, administraţia FRF a luat decizia de a anula toate competiţiile de copii şi juniori de pe teritoriul României pentru sezonul 2019/2020, în total 31 de competiţii. În acelaşi timp s-a căzut de acord ca reluarea antrenamentelor să reprezinte prioritatea cluburilor imediat ce condiţiile sanitare şi legale o vor permite.

Citește și: Traian Băsescu confirmă sursele Bugetul.ro: Atât PSD, cât și PNL au fost avertizate de propunerea privind autonomia așa-zisului ținut secuiesc

Anterior, pe 9 martie, FRF luase hotărârea de a întrerupe toate competiţiile de copii şi juniori organizate de FRF şi Asociaţiile Judeţene de Fotbal până la redeschiderea şcolilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.