Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRICA de Poliție e o UTOPIE: un șofer BEAT și FĂRĂ PERMIS a fost oprit de oamenii legii numai cu ajutorul focurilor de armă

politia controale razie

Un şofer băut, care nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor pe un drum judeţean din Braşov, a fost oprit după o urmărire şi după ce oamenii legii au tras un foc de armă. El a fost prins după ce a avariat autospeciala Poliţiei şi un alt autovehicul şi după ce maşina în care se afla s-a răsturnat.

Incidentul a avut loc, marţi după-amiază, în jurul orei 13:00, pe drumul judeţean 104B, în localitatea Mândra, judeţul Braşov. Poliţiştii de la Poliţia Municipiului Făgăraş au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul condus de către un bărbat în vârstă de 38 ani din localitatea braşoveană Hârseni. Şoferul a ignorat însă semnalele regulamentare de oprire date de către poliţişti, iar în aceste condiţii, oamenii legii au pornit în urmărirea bărbatului, cu autospeciala de Poliţie având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

"Întrucât conducătorul auto nu a oprit autovehiculul, poliţiştii au procedat la executarea unui foc, în plan vertical, cu armamentul din dotare. În încercarea de a se sustrage activităţii de control a poliţiştilor, conducătorul auto a avariat atât autospeciala de Poliţie, cât şi un alt autovehicul, ce se deplasa pe DJ104B, ulterior, răsturnându-se în afara părţii carosabile. În urma producerii evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale”, informează Poliţia judeţeană Braşov.

Bărbatului a fost imobilizat, iar testul a arătat o alcoolemie de 0, 74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, el a fost dus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere.Aceştia continuă cercetările în acest caz urmând a lua măsurile legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.