Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fricțiuni între PSD și Pro România în fief-ul șefului PSD. Acuzații cu flori, femei și jurnaliști

pixabay.com
bataie lovitura

Lucrurile nu sunt în ordine deloc între PSD și Pro România în ciuda semnalelor publice la nivelul conducerilor centrale privind o eventuale alianțe la nivel central și local. Ziua mamei, 8 Martie, a fost se pare ziua perfectă pentru șicane care au degenerat în articole de presă care s-au lăsat cu jigniri.

Președintele Pro România Buzău, Felix Rache, povestește pe pagina sa de facebook întâmplări care arată cam pe unde sunt diferențele dintre cele două partide:

”PSD nu concepe ca, in secolul al XXI-lea, femeile sa fie tratate cu flori.

Aversiunea PSD fata de femei a mers, la Buzau, pana la disperare. Conducerea partidului a cumparat articole publicitare in presa, ca sa jigneasca doamnele care au sarbatorit Ziua Femeii la un eveniment organizat de PRO Romania Buzau.

Noi, la PRO Romania, sărbătorim toate femeile, nu numai pe Miss Buzau, despre care stim ca nu a primit flori, ci a primit cadou un post frumos la Stat.

Daca aceasta e marea reforma a partidului, ca din bani publici sa ataci femeile, cred ca PSD ar trebui sa dea la doamne flori-de-nu-ma-uita, ca oricum toată lumea vrea sa uite complet de acest partid.

Ii felicit pe ziaristii din Buzau pentru ca nu si-au asumat porcaria aceea de articol, doar le-au luat banii si i-au lasat pe pesedisti sa se faca de ras, panandu-le P (de la "publicitate") in fața textului comandat.

Pentru PSD, aceasta nu mai e publicitate, e contrapublicitate. P din titlu e deja de la Prostie.

Inainte, PSD se facea de ras gratis, nu trebuia sa dea si bani ca acum.

Poate ca presedintele Consiliului Judetean Buzau e incantat ca 8 Martie a picat duminica si nu a trebuit sa dea flori colegelor de birou. O fi genul de barbat care, de Ziua Femeii, face cadou sorturi de bucatarie, oale sau aspiratoare.

Se pare ca la PSD, noii sefi au ramas cu o aversiune pentru femei, de pe vremea cand pe partidul era condus de Irina. De fapt, au ramas traumatizati de doua femei - Irina si Codruta.

Stirea pe bani publici e data "pe surse". Asadar, "marele barbat" din PSD Buzau nu isi asuma magaria. Cum ar zice Dana Budeanu, e un fatalau.

Ramane cum am stabilit: la Consiliul Județean Buzău, Doamna de Fier il va învinge pe Domnul de Paie!

PS: Cand plătești articole, ca sa-ti jignesti contracandidata de la CJ, ia un sfat gratuit de la mine. Cand o femeie te lasa sa joci, e pentru ca deja s-a decis cum sa te lase sa pierzi!”, relatează Felix Rache pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.