Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Frigiderul profesional, `angajatul` din restaurant care trebuie să dea randament 24 de ore din 24!

Frigider profesional

Pentru ca mâncărurile ajunse pe masa clienților să arate impecabil și să aibă un gust desăvârșit, este nevoie ca într-o unitate de alimentație publică să fie îndeplinite mai multe condiții. Pe lângă un maestru bucătar priceput, contează foarte mult modul în care sunt păstrate ingredientele pentru rețete.

Un frigider profesional de cea mai bună calitate reprezintă o investiție inspirată, deoarece asigură mai multe avantaje și permite funcționarea restaurantului în cele mai bune condiții.

De ce să investiți într-un frigider profesional de ultimă generație?

În primul rând, un astfel de echipament HoReCa face posibilă păstrarea fiecărui ingredient la temperatura optimă. În acest fel, el va avea, în momentul în care este gătit, consistența, gustul, mirosul, aspectul și toate celelalte calități necesare pentru a contribui la succesul rețetei.

Într-un echipament de ultimă generație, produsele nu se strică, astfel încât este evitată risipa. Nu va trebui niciodată să aruncați ceva înaintea datei de expirare. Pentru a vă asigura de acest lucru, este nevoie să achiziționați tipul potrivit de frigider profesional, în funcție de nevoile din bucătărie: un aparat care generează temperaturi de refrigerare sau de congelare.

Refrigerarea are loc la temperaturi cuprinse între 0 și plus 4 grade Celsius și asigură încetinirea semnificativă a proceselor enzimatice și a dezvoltării microorganismelor. Astfel, sunt create condiții optime pentru păstrarea unor produse precum lapte, iaurt, smântână, conserve de carne, supe și sosuri proaspete sau produse de patiserie.

Pe de altă parte, congelarea se produce la temperaturi mai scăzute, cuprinse în general între minus 18 și minus 35 de grade Celsius. La aceste valori, apa din alimente cristalizează și devine solidă, ceea ce duce la stoparea în totalitate a proceselor chimice provocate de microbi și de enzime. Prin urmare, pot fi păstrate cu succes diferite tipuri de carne și produse pe bază de carne, dar și pachete cu legume sau semipreparate.

Consumul redus de energie reprezintă un alt avantaj al unui frigider profesional de ultimă generație, produs de companii prestigioase pe plan internațional. Detaliul devine tot mai important, în condițiile creșterii prețului la curentul electric.

content-image

Modele de frigider profesional recomandate de specialiști

Mulți patroni și administratori de restaurant preferă un dulapul frigorific vertical cu o ușă și cu capacitatea de 670 de litri. Generează temperaturi cuprinse între minus 2 și plus 10 grade Celsius și folosește agentul refrigerant R290. Are alimentare pe bază de curent electric și oferă posibilitatea de control digital. Greutatea netă este de 104 kilograme și are următoarele dimensiuni: lungimea de 710 milimetri, lățimea de 835 de milimetri și înălțimea de 2 050 de milimetri.

Un alt produs care se bucură de apreciere în special în unitățile cu un flux mare de clienți este un dulap de refrigerare cu două uși și capacitatea de 1 400 de litri, care generează temperaturi cuprinse între minus 2 și plus 8 grade Celsius. Interiorul și exteriorul sunt realizate din inox, iar colțurile sunt rotunjite. Este dotat cu un sistem automat de dezghețare și evaporare a condensului și cu control electronic. Este prevăzut cu picioare reglabile. Greutatea netă este de 238 de kilograme și are următoarele dimensiuni: lungime de 1 400 de milimetri, lățime de 810 milimetri și înălțime de 2 050 de milimetri.

Alegeți în mod inspirat un frigider profesional de ultimă generație și va oferi cu siguranță randament 24 de ore din 24, pentru o perioadă îndelungată de timp, făcând posibilă păstrarea ingredientelor în condiții optime!

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.