Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fruntaș PNL din Capitală trage alarma: alianța USR-PLUS a devenit cel mai aprig competitor al nostru

PNL siglă

Un vicepreședinte PNL din București spune că prin intrarea lui Dan Barna în cursa prezidențială, alianța USR-PLUS se poziționează împotriva obiectivelor liberalilor pe termen mediu.

„Dacă alianța USR-PLUS nu era adversarul PNL, în mod cert, de astăzi, este competitorul cel mai aprig. În lipsa unui acord politic și electoral prealabil, previzibil după cum s-au comportat partenerii la negocierile pentru ultimele moțiuni de cenzură, declarația lui Cioloș: “Aceste alegeri prezidențiale sunt doar o etapă, ele se vor încheia cu alegerile parlamentare, unde sperăm să facem majoritatea, să schimbăm Constituția și să ne punem în aplicare programul de guvernare...După ce vom deține și președinția, și majoritatea în Parlament, ne vom impune”, este clară și reprezintă o poziționare clară, contra obiectivelor PNL.

USR-PLUS are aceleași obiective ca PNL și practic nu pot fi doi învingători. Este competitor alianța USR-PLUS? Trebuie tratată ca un competitor? Sper ca de data asta ceva mai mulți din conducerea PNL să înțeleagă bine contextul, miza și competiția declarată și să “descătușeze” liberalii de toate constrângerile care pot afecta negativ atingerea obiectivelor. Nu le cer, încă, și să-și asume greșita orientare a partidului de până acum. Vreau să avem un bilanț cu rezultate maxime, nu explicații pentru eșec”, a scris pe Facebook vicepreședintele PNL București, Gabriel Dumitrașcu.

Citește și: Traian Băsescu dezvăluie că Iohannis a vrut să renunțe la Cotroceni: A fost pe o listă de 3 și nu a refuzat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.