Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fugarul Dragoș Săvulescu îi răspunde lui Cătălin Predoiu: De ce sunteți dezamăgit, domnule ministru?

Dragoş Savulescu

Dragoș Săvulescu îi răspunde ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, după ce acesta și-a exprimat dezamăgirea că justiția italiană nu l-a extrădat în România. Fostul acționar de la Dinamo este condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare dar Curtea de Apel din Napoli a decis ca Săvulescu să își execute pedeapsa în Italia, dar cu suspendare notează stiriletvr.ro.

Potrivit ministrului Justiției Cătălin Predoiu, Curtea de Apel din Napoli a decis să nu îl trimită pe fugarul Dragoș Săvulescu în România. Judecătorii italieni au hotărât ca Săvulescu să își ispășească pedeapsa de 5 ani și jumătate de detenție în Italia. Şi chiar au suspendat executarea pedepsei, ceea ce înseamnă că fostul fostul acționar al clubului Dinamo e liber.

Citește și: Gabriela Firea: Un Grup de Comunicare Strategică ce nu a făcut altceva decât să dezinformeze populaţia

În ianuarie, soția lui, Angela Martini, fosta Miss Albania 2010, a postat pe rețele de socializare un mesaj provocator, alături de fotografii ale vilei lor din Sardinia.

"Viața e amuzantă: era o vreme când noi eram închiși și alții erau liberi, acum noi suntem liberi și alții sunt închiși", a scris soția lui Săvulescu.

Dragoș Săvulescu a reacționat pe Facebook: "De ce sunteți dezamăgit, domnule ministru, când o Justiție REALĂ dintr-o țară cu adevărat democratică APLICĂ CU ADEVĂRAT LEGEA și RESPECTĂ PRINCIPIILE GENERALE DE DREPT ȘI DREPTURILE FUNDAMENTALE ALE OMULUI? Cam ce așteptări aveți, domnule ministru al justiției din România, de la omologul dvs. din Italia?? Așteptați o intervenție în actul de justiție sau chiar eventual o anchetă în actul de justiție din Italia?".

Dragoș Săvulescu a fost condamnat în dosarul retrocedărilor în care fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a primit 9 ani de detenție. Un alt acționar de la Dinamo, Cristian Borcea, a primit în același dosar 5 ani de detenție cu executare. El și-a ispășit pedeapsa în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.