Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fugit să evite pușcăria din Republica Moldova, Veaceslav Platon atacă guvernarea de la Chișinău: 'Sunteți niște Plahotniuci genetici'

stiri.md
Veaceslav Platon

„Sunteți niște Plahotniuci genetici”, a afirmat Veaceslav Platon, milionarul moldovean fugit în Regatul Unit pentru a evita pușcăria în Republica Moldova. Mai exact, Platon s-a referit la faptul că, la fel ca pe timpul lui Plahotniuc, în grila de canale TV de la Chișinău pe primele butoane sunt plasate posturile care „lustruiesc” imaginea guvernării, transmite Știri.md.

„Pe timpul lui Plaha, pe primele butoane în rețea erau posturile TV Moldova 1 și propriile lui canale, iar pe timpul PAS-ului, aidoma unui drapel roșu transmis din mână în mână - Moldova 1 și posturile care vă lustruiesc imaginea chiar și în timpul liber - JurnalTV, ProTV și TV8.

Sunteți niște Plahotniuci genetici. Sunteți Plahotniuci mentali. Sunteți Plahotniuci morali. Chiar și speech-urile Dvs. despre valorile și cursul european nu se deosebesc cu nimic de speech-urile lui Plahotniuc”, a scris Platon pe canalul său de Telegram.

Citește și Vladimir Putin este foarte 'supărat' pe Maia Sandu! Este unicul lider din cadrul CSI care n-a primit felicitare de la Kremlin cu ocazia 'Zilei Victoriei'

Platon este de părere că asta e „doar una din multitudinea de dovezi ale ipocriziei incomparabile” a PAS-ului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.