Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Funcţionari publici din Indonezia, rugaţi să lucreze de la distanţă pentru a reduce poluarea

jurnalul.ro
Indonezia

Funcţionari publici din Indonezia, rugaţi să lucreze de la distanţă pentru a reduce poluarea

Mii de funcţionari publici din capitala indoneziană au fost invitaţi să lucreze de la distanţă începând de luni, în cadrul unui proiect guvernamental de ameliorare a calităţii aerului din metropolă, conform unei note oficiale, informează AFP, conform Agerpres.

Potrivit acestui text guvernamental, proiectul are două obiective: reducerea ambuteiajelor în Jakarta în timpul summitului Asociaţiei Naţiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN) de la începutul lunii septembrie şi "diminuarea nivelurilor de poluare a aerului" din capitala indoneziană.

În cadrul acestui program de telemuncă, jumătate dintre funcţionarii angajaţi de administraţia Jakartei au fost rugaţi să lucreze de acasă începând de luni pentru o perioadă de două luni.

Potrivit agenţiei regionale a funcţionarilor publici, municipalitatea din Jakarta avea angajate circa 50.000 de persoane în luna iulie.

Jakarta şi conurbaţia sa de circa 30 de milioane de locuitori au înregistrat recent un nivel de particule fine PM2,5 mai mare decât cel al unor oraşe foarte poluate precum Riad, Doha sau Lahore (Pakistan).

Capitala arhipelagului din Asia de Sud-Est a fost cel mai poluat oraş din lume timp de patru zile la începutul lunii august, potrivit companiei de monitorizare a calităţii aerului IQAir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.