Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundașul Ștefan Radu indisponibil pentru partida lui Lazio cu Inter Milano, din cauza unei accidentări

www.fanatik.ro
Ștefan Radu Lazio

Simone Inzaghi, antrenorul celor de la Lazio, nu va conta pe serviciile lui Ștefan Radu (32 de ani) în meciul cu Inter Milano din Serie A, potrivit presei din Italia, potrivit Mediafax.

Se pare că fundașul care evoluează la Lazio din 2008 a suferit o accidentare în meciul cu Parma, câștigat cu scorul de 2-0 de echipa din capitala Italiei. Românul nu s-a antrenat marți cu echipa și, cel mai probabil, va fi înlocuit cu Bastos, omul care a marcat împotriva CFR-ului în Gruia, în meciul câștigat de campioana României cu 2-1. Ar fi al doilea meci din acest sezon în care Ștefan Radu nu va evolua pentru Lazio, după cel cu CFR Cluj din Europa League. Inzaghi a decis să-l menajeze pe Radu împotriva campioanei României.

Citește și: BUBUIE un nou scandal în MAI: polițiștii din satul fetiței ucise de pedofilul olandez, AUDIAȚI pentru modul cum au acționat

Lazio este pe locul cinci în Serie A, cu șapte puncte după primele patru etape. De partea cealaltă, Inter Milano, cu Antonio Conte la ”cârma” echipei, are 12 puncte din tot atâtea posibile și în cazul unei victorii ar putea reveni pe primul loc în Serie A.

Radu a adunat 352 de jocuri în tricoul lui Lazio. În cele 11 sezoane petrecute în „Cetatea Eternă”, Ștefan Radu a ajuns pe locul 4 în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe apariții din istoria clubului. Lider este Giuseppe Favalli, cu 401 meciuri. Șapte goluri și 18 pase decisive a bifat Ștefan Radu în cele 352 de partide jucate pentru Lazio Roma. În ultimele sezoane, fundașul român a fost unul dintre căpitanii echipei. Acesta a evoluat ultima oară pentru echipa națională a României în 2013, într-un meci cu Ungaria, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Brazilia, scor 2-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.