Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundașul Alin Dobrosavlevici a semnat cu FC Hermannstadt

www.ponturi-bune.ro
FC Hermannstadt

După ce a început pregătirea cu Concordia Chiajna, fundașul Alin Dobrosavlevici va semna un contract cu formația pregătită de Vasile Miriuță, FC Hermannstadt, potrivit Mediafax.

Până acum fotbalistul de 25 de ani a mai jucat la Dunărea Călărași, FCM Târgu Mureș, Dinamo, Academica Clinceni, ACS Berceni și Fortuna Câmpina. Jucătorul va intra de azi în programul normal al echipei sibiene antrenat de Vasile Miriuță, tehnician care a semnat pe șase luni cu gruparea la care președinte este Iuliu Mureșan. Dacă cele două părți vor fi mulțumite la finalul sezonului, înțelegerea se poate prelungi, anunță prosport.ro.

Miriuță, 51 de ani, revine la FC Hermannstadt, după ce anul trecut a salvat echipa de la retrogradare. Liber de contract după despărțirea de maghiarii de la Kisvarda, antrenorul originar din Baia Mare are ca obiectiv rămânerea în Liga 1.

CITEȘTE ȘI: Descoperirea uimitoare a cercetătorilor: Ce se întâmplă dacă mănânci zilnic un ardei iute

Până pe 24 ianuarie 2020, Hermannstadt va efectua un stagiu de pregătire sportivă centralizată în zona Marbella, Spania. În acest interval, echipa va disputa patru meciuri amicale contra unor echipe din Elveția, Ungaria, Federația Rusă și Croația.

”Este vorba despre FC Winterthur, locul 6 din Challenge League, a doua competiție ca importanță din fotbalul elvețian – 14.01.2020, Puskás Akadémia FC, locul 4 din prima ligă a Ungariei – 17.01.2020, FK Krasnodar, echipa de pe locul 2 din prima ligă a Federației Ruse, care are în lot 11 jucători internaționali și a participat în cadrul grupelor Europa League din acest sezon – 20.01.2020, respectiv NK Osijek, locul 4 în primul eșalon fotbalistic din Croația – 23.01.2020”, au transmis oficialii clubului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.