Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundașul dreapta, Cristi Manea, vrea să plece de la FCSB

Cristi Manea, fundașul dreapta al celor de la FCSB, vrea să plece de la roș-albaștrii, sătul de statutul de rezervă, potrivit Mediafax.

ProSport scrie că internaționalul de 22 de ani a primit o ofertă avantajoasă din partea echipei din Liga 2, Concordia Chiajna, dar mesajul apărătorului, conform unor apropiați ai echipei ilfovene, a fost clar: „Mai bine stau rezervă la FCSB!”. Mai mult, Manea l-a anunțat pe agentul său Pietro Chiodi că dorește să părăsească Liga 1, dorința sa fiind de a activa într-un campionat puternic din străinătate.

Citește și: A murit Cristina Țopescu

Manea se află în cantonamentul echipei din Marbella, Spania, oficialii explicând decizia: „E mai uşor şi pentru ei şi pentru impresarii lor, sunt mai vizibili. Dacă îi lăsa acasă, se antrenau pe terenul 5 din Berceni şi nu-i vedea nimeni. Dar nu cred că mai sunt de folos echipei.” .

Cert e că Gigi Becali nu va activa clauza de transfer definitiv de la Apollon Limassol, de două milioane de euro, și e decis să scape cât mai repede de Manea, jucător al cărui salariu este de 30.000 de euro lunar. Recent, Gigi Becali a explicat clar de ce fundașul care a impresionat la EURO 2019 va părăsi echipa vicecampioană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.