Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundaşul francez Nordi Mukiele a semnat cu Paris Saint-Germain

PSG
PSG

Fundaşul francez Nordi Mukiele s-a transferat de la RB Leipzig la Paris Saint-Germain, cu care a semnat un contract pe cinci ani, a anunţat marţi campioana din Ligue 1, informează AFP.

Valoarea transferului nu a fost dezvăluită, însă presa de specialitate menţionează o sumă între 10 şi 15 milioane de euro pentru Mukiele, care este capabil să evolueze pe mai multe posturi. El este al treilea jucător venit în această vară la PSG, după mijlocaşul portughez Vitinha, de la FC Porto, şi tânărul atacant francez Hugo Ekitike, împrumutat de Stade de Reims cu opţiune de cumpărare.

În vârstă de 24 ans, Mukiele a jucat 146 de meciuri pentru Leipzig, a precizat PSG într-un comunicat. El a avut zece goluri şi unsprezece pase decisive în patru sezoane în tricoul clubului german, potrivit Agerpres.ro.

Mukiele va încerca să beneficieze de timp de joc în sistemul cu trei fundaşi gândit de noul antrenor al lui Christophe Galtier. El ar urma să fie concurentul lui Achraf Hakimi pentru flancul drept al apărării sau să lupte pentru un post de fundaş central.

Mukiele va încerca de asemenea să-l impresioneze pe selecţionerul Didier Deschamps, cu mai puţin de patru luni înainte de Cupa Mondială din Qatar. Jucătorul are un singur meci la naţionala Franţei, pe 7 septembrie anul trecut, în faţa Finlandei, în preliminariile CM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.