Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundașul lui Chelsea, Antonio Rudiger, susține că a fost victima rasismului în meciul cu Tottenham

chelsea

Antonio Rudiger (26 de ani), fundașul german al echipei Chelsea, susține că a fost victima rasismului în meciul cu Tottenham, disputat duminică, și câștigat de echipa sa, scor 2-0. În acest sens, oficialii clubului rival au anunțat că au deschis o anchetă pentru a găsi vinovații, scrie Mediafax.

Potrivit Sky Sports, în minutul 63 al meciului, Rudiger a fost surprins de camerele TV în timp ce îi transmitea arbitrului Anthony Taylor faptul că anumiți suporteri ai echipei Tottenham imitau gesturi de maimuță la adresa sa. La stația de amplificare a stadionului londonez s-a făcut imediat un anunț, transmițându-se că "nu este loc pentru rasism în fotbal".

"Efectuăm o investigație amănunțită, care va include colaborarea cu Chelsea și jucătorii de acolo pentru observațiile lor. Orice formă de rasism este complet inacceptabilă și nu va fi tolerată pe stadionul nostru. Luăm astfel de afirmații extrem de serios și vom lua măsurile cele mai drastice împotriva oricărui individ care se comportă într-un asemenea mod, aici fiind incluse și interdicțiile de pe stadion", a transmis clubul Tottenham, într-un comunicat emis duminică seara.

Citește și: Gigi Becali este interesat de căpitanul lui Dinamo: E posibil să îl luăm pe Nistor, dar s-ar putea să strice atmosfera

După meci, Rudiger a postat un mesaj amplu pe rețelele de socializare, spunând că "vinovații trebuie găsiți". Postarea s-a încheiat cu o întrebare retorică: "când se va opri acest nonsens?".

"Este foarte trist să vezi din nou rasism într-un meci de fotbal, dar cred că e foarte important să vorbim despre asta în public. Dacă nu, atunci se va uita în câteva zile, ca de obicei. Nu vreau să implic întreg clubul Tottenham în această situație, din moment ce știu că doar câțiva idioți sunt vinovați. Am primit multe mesaje de încurajare pe rețelele de socializare de la fanii lui Tottenham și vă mulțumesc pentru asta. Chiar sper ca vinovații să fie găsiți și pedepsiți curând. Într-un stadion atât de modern precum cel al lui Tottenham Hotspur, cu multe televizoare și camere de securitate, ar trebui să fie posibil să fie găsiți și apoi pedepsiți. Dacă nu, cu siguranță au existat martori în stadion, care au văzut și au auzit incidentul. E o rușine că rasismul încă există în 2019. Când se va opri acest nonsens?", a scris Rudiger, pe Twitter.

Antonio Rudiger a fost integralist pentru Chelsea în victoria obținută pe terenul lui Tottenham, duminică, scor 2-0, în runda cu numărul 18 din Premier League. Willian a înscris ambele goluri, în minutele 12, respectiv 45+4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.