Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fura din apartamente dar a fost interceptat de polițiști - Tânăr de 18 ani reținut la Bistrița

furt

Un tânăr de 18 ani din Bistriţa a fost surprins, sâmbătă, de o femeie, în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un apartament, iar poliţiştii au stabilit că acesta a mai comis, în acest an, alte trei astfel de fapte, potrivit buletinului de presă remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, potrivit Agerpres.

Tânărul a primit mandat de reţinere pentru 24 de ore şi va fi prezentat luni Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, în vederea dispunerii arestării preventive pentru 30 de zile.

Citește și: Lista persoanelor cu funcţii de conducere din Arad care au plătit la PSD pentru menţinerea în funcţii - Supărările generate de inegalitatea cotizaţiilor - dosar

Adolescentul a acţionat sâmbătă în plină zi, într-un apartament din municipiul Bistriţa.

"Sâmbătă, 23 mai, în jurul orei 14,50, tânărul a fost surprins de o femeie într-un apartament din Bistriţa, în timp ce încerca să sustragă bunuri. În încercarea de a scăpa, a împins-o şi a lovit-o de balustradă pe femeie, după care a fugit. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale, cu sprijinul colegilor de la Biroul de Ordine Publică, l-au depistat, la scurt timp, pe o stradă din Bistriţa şi l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Bistriţa, pentru audieri", se arată în comunicatul IPJ.

Poliţiştii au stabilit că, în perioada 4 ianuarie - 14 mai, acelaşi tânăr ar fi pătruns în alte trei apartamente, de unde ar fi sustras bunuri în valoare totală de 3.300 lei.

Pe numele tânărului de 18 ani s-a întocmit dosar penal pentru furt şi tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.