Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Furtuna a făcut prăpăd în ţară: Case distruse şi stâlpi de electricitate prăbuşiţi / VIDEO

furtuna Timis

O furtuna puternica declansata, miercuri dupa-amiaza, in estul judetului Timis a smuls acoperisurile a aproximativ 50 de case, o turla a unei biserici, dar si cinci stalpi de electricitate.

Primarul comunei Traian Vuia, din judetul Timis, Vasile Petruescu, a declarat pentru news.ro ca o furtuna puternica a facut numeroase pagube in localitate. ”Batranii de 80 de ani din localitate au spus ca nu au vazut asa furtuna in viata lor. In satul Susani sunt case care efectiv nu mai au acoperisuri, au fost smulse de furtuna. Este vorba despre aproximativ 50 de case afectate, iar in satul Jupani turla bisericii a cazut in urma furtunii, distrugand mai multe morminte”, a declarat primarul din localitatea Traian Vuia.

Sursa citata a mai precizat ca cinci stalpi de electricitate au cazut in urma furtunii, iar satele Susani, Sudrias si Jupani au ramas fara curent electric. "Am sunat la compania de electricitate si nu a raspuns nimeni, apoi am sunat la numarul de urgente 112 si o doamna de la dispecerat m-a intrebat daca sunt victime, i-am spus ca nu sunt, apoi mi-a raspuns ca tin degeaba linia ocupata, apoi a inchis. Nu ne ajuta nimeni, iar in comuna chiar este o situatie disperata”, a spus Petruescu. Totodata, pe autostrada Lugoj - Deva, vantul puternic a smuls panourile de pe margine si le-a aruncat pe sosea, astfel ca circulatia se desfasoara cu dificultate. De asemenea, vantul a rupt si a indoit indicatoare rutiere pe aceeasi autostrada. Si in municipiul Lugoj, vantul a distrus mai multe acoperisuri si a doborat copaci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.