Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Furtuna Filomena ține la sol echipa Real Madrid, după meciul cu Osasuna - Formația rămâne în Pamplona până la trecerea intemperiilor

www.digisport.ro
Cristiano Ronaldo Real Madrid

Echipa Real Madrid a fost obligată să rămână la Pamplona, după meciul de campionat cu Osasuna (0-0), de sâmbătă, din cauza furtunii de zăpadă Filomena, care a paralizat zborurile în zona capitalei Spaniei, informează Marca.

Jucătorii madrileni au plecat, vineri, spre Pamplona, cu o cursă charter. Efectuarea zborului a fost criticată, din cauza condiţiilor atmosferice nefavoarbile. Ministrul spaniol al Transporturilor a precizat că aeronava a decolat de pe aeroportul din Madrid când acesta era încă deschis şi că ultima decizie privind efectuarea zborului i-a aparţinut pilotului.

Citește și: BREAKING SURSE Ruda invocată de DNA ar fi soția lui Costel Alexe - Fostul demnitar ar fi folosit tabla la garduri și la acoperirea unor imobile

"Aeroportul era operativ, dar cu dificultăţi... Pilotul a avut ultimul cuvânt şi a considerat că există condiţii pentru a decola în siguranţă", a spus Jose Luis Abalos.

Următorul meci al campioanei este programat joi, la Malaga, cu Athletic Bilbao, în semifinalele Supercupei Spaniei. Planul echipei lui Zinedine Zidane era ca echipa să revină la Madrid după meciul cu Osasuna şi să plece în Andaluzia miercuri.

Însă vremea este în continuare rea la Madrid şi conducătorii echipei au decis ca jucătorii să rămână o a treia noapte la Pamplona şi să plece, luni, la direct la Malaga, unde sunt condiţii de pregătire mai bune.

Citește și: BREAKING Purtatul măștii RĂMÂNE OBLIGATORIU la Constanța - Instanța supremă RESPINGE DEFINITIV acțiunea avocatei ION și răstoarnă decizia CAB

Programul echipei Real este foarte încărcat în perioada 9-23 ianuarie, în care este posbil să joace cinci meciuri: După Osasuna şi dacă învinge pe Bilbao în Supercupă, Real Madrid va juca, duminică, finala cu învingătoarea din partida FC Barceona - Real Sociedad. La 20 ianuarie, este programat meciul cu Alcoyano, din Cupa Spaniei, iar la 23 ianuarie, cel cu Alaves, din campionat. Toate aceste partide sunt în deplasare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.