Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Furtună în PNL. Răfuieli interne scapă de sub control

bataie

Taberele din PNL sunt pe punctul de a se încăiera, foștii PDL-iștii și fostul PNL fiind pe picior de război într-o serie de județe, printre care județul Vaslui.

Tabãra fostului PDL, respectiv senatorul Dan Marian si omul sãu de încredere, Ciprian Iftimoaei, sunt acuzati de colegii din fostul PNL de manipulare si lansarea de comunicate sub sigla organizatiei judetene liberale, fãrã a fi autorizate de vechea organizatie liberalã. Concret, Iftimoaei este acuzat de vechii liberali de faptul cã ar fi abuzat de functia pe care o detine – responsabil comunicare politicã si relatii cu mass-media, alãturi de Sorin Radu – si ar fi trimis cãtre ziare comunicate de presã în favoarea lui Corneliu Bichinet, cel pe care Dan Marian îl sustine fãtis în campania pentru presedintia Consiliului Judetean, scrie presa locala.

“Nu a avut girul întregii conduceri a organizatiei judetene. Eu, personal, nici nu am fost informat de aceste comunicate, în care se vorbeste de campania dlui Corneliu Bichinet. Nu am stiut nimic”, recunoaste deputatul Ciurariu, copresedinte PNL. Acesta spune cã va cere în Comitetul Judetean Executiv sã se ia mãsuri împotriva lui Iftimoaei, pentru cã a încãlcat regulamentele interne.

Un alt scandal aparut recent in PNL se refera la sondajele interne pentru candidatii la alegerile din 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.