Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Furtună puternică în Craiova! Străzi inundate, acoperișuri luate de vânt / Foto-Video

breaking news ultima ora

Furtună puternică în Craiova! Străzi inundate, acoperișuri luate de vânt

O furtună puternic s-a abătut, duminică seara, în Craiova. Mai multe străzi au fost inundate, iar acoperișurile mai multor imobile au fost smulse.

Primarul Olguța Vasilescu a anunțat, în urmă cu scurt timp, că ploaia s-a oprit și ca echipele de intervenție sunt în teren pentru a ajuta oamenii care au avut de suferit

Ploaia torențială a blocat din nou străzile, iar vijelia a rupt zeci de copaci și a smuls mai multe acoperișuri. A plouat cu atâta furie, încât apa lacurilor din Grădina Botanică a refulat. Angajații primăriei și ai regiilor și societăților din subordine încearcă acum să debocheze situația. Un lucru bun este că stihiile s-au oprit acum.

„Avertizările meteo de Cod Portocaliu și, ulterior, Roșu din cursul zilei de duminică, 24 septembrie, au pus în gardă toate regiile municipalității din Craiova încă de la orele amiezii. Toate echipajele sunt deja pe teren și se acționează permanent în zonele inundate, de către CAO, Salubritate și RAADPFL.

Pentru moment, circulația tramvaielor a fost întreruptă, iar pasajele – subteran și suprateran – au fost închise traficului. Avem mai multe acoperișuri căzute și copaci doborâți în diferite zone ale Craiovei, dar echipe mixte acționează permanent pentru a debarasa, în măsura în care condițiile meteo le permit.

Rugăm cetățenii să respecte avertizările meteo, iar pentru cazuri deosebite să sune la Telefonul Cetățeanului 0251.984.”, a comunicat Primăria Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.