Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Furtunile fac ravagii în Focșani: Arbori doborâți, subsoluri și garaje inundate

www.antena3.ro
copac căzut, furtună

O ploaie torenţială însoţită de vânt şi grindină a doborât, luni după.amiaza, mai mulţi arbori din municipiul Focşani şi a inundat mai multe beciuri şi subsoluri, garaje şi chiar un apartament din oraş, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

ISU Vrancea a avut nu mai puţin de şase intervenţii în municipiul Focşani pentru degajarea unor arbori care au căzut peste autoturisme din cauza vântului puternic, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Decizie neașteptată! Ludovic Orban a anunțat că Guvernul va sesiza la CCR dublarea alocațiilor .

"În urma precipitaţiilor torenţiale manifestate pe raza municipiului Focşani, echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit pentru degajare unor copaci căzuţi peste autoturisme pe strada Rarău, pe strada Mare a Unirii, strada Dr. Telemac, strada Odobeşti, strada 1 Decembrie, precum şi pe B-dul Unirii", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

De asemenea, mai multe beciuri şi subsoluri din municipiu au fost inundate, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru evacuarea apei. Apa a pătruns şi într-un garaj, dar şi într-un apartament din municipiul Focşani.

Citește și: După dezvăluirea făcută de Bugetul.ro, Cătălin Tolontan și-a modificat ancheta: ‘Interlopul din bandele din Berceni’ a devenit polițist local

Deşi nu a durat mai mult de 15 minute, ploaia torenţială a inundat pasajul Vâlcele de la ieşirea din municipiul Focşani, pompierii fiind solicitaţi să intervină pentru evacuarea unui microbuz care a rămas blocat în pasaj.

În prezent, pompierii militari intervin pentru evacuarea apei, pe strada Mugur, strada Cpt. Creţu Florin şi strada Transilvaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.