Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabi Balint: 'Sută la sută Steaua va fi în Liga I'

Radu Pop
gsp.ro
Gabi Balint

Fostul fotbalist Gavril Balint, prezent duminică la evenimentul organizat cu ocazia aniversării a 36 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, a declarat că CSA Steaua, aflată acum în Liga a II-a, va promova în cele din urmă în Liga I.

"Când va fi în Liga I cu siguranţă vor fi şi mai mulţi suporteri. Sută la sută Steaua va fi în Liga I. Din păcate azi există o lege... dar eu cred că în sport cel care merită şi e cel mai bun să câştige. Asta e singura regulă a sportului. Dar, ştiţi cum e, aşa e legea, care însă probabil se va schimba", a afirmat Balint.

Fostul său coleg de echipă Marius Lăcătuş nu înţelege de ce sunt preferate în Liga I cluburile cu mari probleme financiare în detrimentul celor cu tradiţie în fotbalul românesc.

"Dacă astea sunt legile, trebuie să le respectăm. Dacă sunt bune sau rele, să comenteze alţii. Dar probabil că e mai plăcut aşa, să vedem echipe în Liga I care au puncte minus în clasament, probabil e mai frumos să promoveze echipe care sunt în insolvenţă şi au datorii... atâta timp cât nu se face ceva să intre în Liga I echipe cu tradiţie, care au posibilităţi şi baze sportive, ne întrebăm de ce oare se întâmplă ce se întâmplă în Liga I", a precizat Lăcătuş.

Echipa de fotbal CSA Steaua ocupă în prezent locul 4 în Liga a II-a, poziţie care ar trebui să îi permită să dispute un baraj de promovare. Conform Legii Sportului cluburile de drept public, finanţate de la bugetul de stat, cum este cazul Stelei, nu au dreptul să promoveze în Liga I, competiţie unde sunt acceptate doar cele organizate ca persoane juridice de drept privat.

Jucătorii echipei de fotbal Steaua din 1986, printre care s-au aflat Gavril Balint şi Marius Lăcătuş, au sărbătorit, duminică, aniversarea a 36 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni alături de suporteri la meciul pe care formaţia Clubului Sportiv al Armatei l-a disputat cu Unirea Slobozia (scor 2-0) în etapa a 9-a play-off-ului Ligii a II-a pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.