Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabi Iancu este convins că Viitorul poate să câştige pe terenul lui FCSB: Atacantul de 26 de ani a fost convocat la naţionala României

gsp.ro
Gabi Iancu Viitorul

Gabi Iancu este convins că Viitorul poate să câştige pe terenul lui FCSB. Atacantul de 26 de ani a fost convocat la naţionala României de Mirel Rădoi, anunță MEDIAFAX.

Atacantul lui FC Viitorul, Gabriel Iancu, a vorbit în conferinţa de presă de vineri despre duelul de duminică împotriva celor de la FCSB, fostul său club.

Iancu a marcat 18 goluri în 28 de partide în sezonul precedent şi speră să-i arate fostului club că a renunţat prea rapid la el.

„Un meci foarte greu, cu o echipă foarte talentată, îi cunoaştem bine, ştim cum joacă, dar sunt imprevizibili. Noi vrem să venim acasă cu puncte. Din punctul meu de vedere, nu ştiu dacă se mai simte chiar aşa presiunea în momentul ăsta, fără să fiu arogant, ca şi înainte. Cu toate problemele pe care le au. Nu au nici suporterii, nu văd motive decât dacă vom juca prost să nu luăm cele 3 puncte" a spus Gabi Iancu.

Citește și: SURSE Cine l-ar putea înlocui pe Liviu Vasilescu la șefia Poliției Române

Gabi Iancu este una dintre surprizele majore ale lui Mirel Rădoi la debutul la naţională. Iancu a fost convocat pentru duelurile cu Irlanda de Nord şi Austria de pe 4 şi 7 septembrie.

„M-am bucurat enorm, am avut puţine emoţii, m-a felicitat familia, sunt foarte focusat pe meciurile acestea două care vor veni. Cu siguranţă nu voi dezamăgi. Nu sper să nu dezamăgesc, nu o să dezamăgesc şi o să arăt de ce am fost convocat. Mă gândesc şi eu că nu mă duc acolo să joc un meci şi să mă mulţumesc cu atât. Vreau să fiu convocat mereu şi o să arăt asta pe teren" a mai spus Iancu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.