Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabi Tamaş şi-a găsit echipă: Va juca în Israel

www.click.ro
Gabi Tamaș

Hapoel Haifa este echipa la care va juca Tamas in sezonul urmator! Fundasul de 33 de ani s-a inteles cu gruparea care a terminat pe locul 12 in prima liga din Israel in sezonul trecut!

Hapoel va fi al 14-lea club din cariera lui Gabi Tamas. El a jucat 28 de partide in sezonul trecut pentru Steaua, insa nu a mai fost folosit dupa ce a primit cartonas rosu in meciul cu Viitorul in prima repriza, scor final 3-1.

Hapoel are 1 titlu de campioana in istorie clubului, castigat in 1999, In acest sezon, Hapoel a terminat pe locul 2 in playout-ul din Israel, la 2 puncte in spatele celor de la Hapoel Kiryat Shmona. Tamas va semna un contract pe 1 an cu Hapoel, existand optiunea de a prelungi intelegrea pentru inca un an. Tamas va avea un salariu de 180.000 de euro pe an, conform sport.ro.

Presa din Israel a aflat de problemele extrasportive ale lui Tamas si l-a chestionat pe antrenorul lui Hapoel despre acestea. "Nu am auzit de problemele lui Tamas cu alcoolul si nici nu sunt ingrijorat din aceasta cauza", a spus antrenorul lui Hapoel, Nir Klinger.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.