Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Firea, atac FRONTAL la adresa primarului sectorului 5: 'Va răspunde în faţa legii'/UPDATE

Gabriela Firea

Decizia Primarului Sectorului 5, Daniel Florea, de a deschide şcolile astăzi a stârnit un imens scandal. Primăria Bucureşti a decis să le închidă după hotărârea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă din cauza vremii potrivnice. Florea le-a deschis, dar nu pentru a face cursuri. Decizia edilului de sector a scos-o din sărite pe Gabriela Firea care l-a atacat frontal pe acesta.

Firea spune că Florea va răspunde în faţa legii pentru că nu s-a supus acestor decizii. "Un Comitet pentru Situaţii de urgenţă nu poate fi combătut. Nu ne jucăm cu astfel de decizii şi nu ne jucăm cu decizii locale. Nu ne facem fiecare câte o lege locală. Va răspunde în faţa legii fiecare pentru ce a făcut", a tunat Firea.

UPDATE: Contactat de STIRIPESURSE.RO, Daniel Florea a explicat că este pe străzi în Sectorul 5 și nu a auzit declarațiile Gabrielei Firea. ”Sunt pe străzi, în Sectorul 5. Permiteți-mi să nu comentez decât în momentul în care voi asculta declarațiile doamnei primar”, a spus Daniel Florea.

La ultimul Congres PSD, Daniel Florea a vrut să candideze pentru un post de vicepreședinte al PSD, asta deși organizația PSD București îl susținea pe Robert Negoiță. În cele din urmă, Daniel Florea s-a retras din cursă, înaintea Congresului, asta deși avea sprijinul lui Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.