Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Leș, despre scandalul voturilor din Sectorul 1: Mult trîmbițata victorie a distinsei franțuzoaice devine o telenovelă de prost gust

Libertatea.ro
Gabriel Leș

Senatorul Gabriel Leș (PSD) transmite joi, în scandalul voturilor din Sectorul 1, că victoria lui Clotilde Armand (PNL-USR-PLUS) devine „o telenovelă de prost gust”.

„Am văzut imaginile cu dna Clotilde Armand și membrii USR fugind efectiv cu sacii din secția unde erau "păzite" voturile din circumscripția Sectorului 1. Inițial am fost rezervat în a mă pronunța cu privire la această sinistră escrocherie. Vă mărturisesc sincer, am crezut ca este o exagerare de presă menită a face audiență.... În orice caz, nu mi-am putut imagina că poate fi real.

După ce membrii Biroului electoral au intrat subit în carantină chiar înainte de a decide renumărarea voturilor la Secorul 1, aflăm despre declarațiile false ale reprezentanților jandarmeriei, contrazise implacabil de imaginile video. Mult trîmbițata victorie a distinsei franțuzoaice, propulsată de destin fix la conducerea unei importante instituții din România, devine o telenovelă de prost gust.

Și totuși, cum rămâne cu România.......”, a scris Gabriel Leș, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.