Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Liiceanu 'DĂ DE PĂMÂNT' cu Tudorel Toader: 'E stupefiant, a PROSTITUAT dreptul'

liiceanu

Decizia lui Tudorel Toader de a-i cere revocarea Laurei Codruţa Kovesi a stârnit un val de reacţii în opinia publică. Klaus Iohannis a reacţionat imediat şi nu este de acord cu această cerere. În corul contestatarilor lui Toader a intrat şi scriitorul Gabriel Liiceanu, unul dintre admiratorii şefei DNA.

Citește și: Interesant! Cine este prima și singura femeie din România care face transplant de ficat – Salariul REAL al unui chirurg din țara noastră

Acesta a avut o reacţie virulentă.  "Un singur lucru - stupefiant - mi-a aparut in minte dupa ce am ascultat actul de condamnare al Laurei Codruta Kovesi pe care l-a citit, timp de peste o ora, ministrul Justitiei: am aflat ca imaginea Romaniei in lume este stricata nu de faptul ca Romania are in fruntea Camerei Deputatilor un infractor, nu de faptul ca tot programul financiar propus Romaniei de catre PSD (unul care a aruncat tara in haos economic) este facut de un an de zile de catre o persoana condamnata in prima instanta la opt ani de puscarie (intre timp, 'gentleman'-ul acesta - vorba lui Jean-Claude Junker - a devenit si prim-consilier al prim-ministrului), nu de faptul ca parlamentarii coalitiei PSD - ALDE au, cei mai multi, probleme cu justitia, ca politicienii lor au devastat pur si simplu, de-a lungul anilor, tara, nu faptul ca sigla Romaniei a devenit CORUPTIE in toti acesti ani datorita lor.

Citește și: Cătălin Tolontan, prins în ofsaid! Informația care l-a deconspirat – detalii uimitoare

Nu. Imaginea Romaniei, aflu stupefiat, e stricata de insasi persoana care a facut cel mai mult pentru a stavili marea infractionalitate in tara noastra. Imaginea Romaniei e, pasamite, stricata de romanul cel mai apreciat in toate statele UE", a spus Gabriel Liiceanu, conform ziare.com.

Citește și: ÎNFRÂNGERE pentru Armată! Lovitura pe care a primit-o din partea lui Gigi Becali, în instanță

Şi asta nu e tot. Liiceanu a continuat tirul la adresa lui Toader. "L-am auzit in seara aceasta pe un profesor de drept prostituand dreptul, punand in spatele procurorului-sef erorile judiciare din Romania, deplangand condamnarea nevinovatilor, ca si cum n-ar fi stiut foarte bine ca nu procurorii condamna, ci completele de judecata", a mai spus Liiceanu, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.