Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea a luat foc după declarațiile lui Ludovic Orban: 'Nu suntem de acord cu astfel de practici'

UNPR
Gabriel Oprea

Gabriel Oprea reacționează virulent după ce Ludovic Orban a declarat că UNPR va participa la un miting și un marș organizat în municipiul Focșani, alături de PSD și ALDE.

„Uniunea Națională pentru Progresul României nu organizează și nu participă în această perioadă la manifestări organizate în municipiul Focșani.
Noi am anunțat oficial, în urmă cu mai multă vreme, că UNPR merge singur în alegerile pentru Parlamentul European și deschide lista cu două glorii ale sportului românesc, Ilie Nastase și Anghel Iordănescu.
Îi solicităm președintelui PNL să înceteze să dezinformeze populația prin lansarea de informații false, care pot induce în eroare opinia publică în legătură cu activitatea și politica UNPR. Înțelegem că și utilizarea acestui  gen de afirmații face parte din jocul politic făcut de unii politicieni în campania electorală.
Nu suntem de acord cu astfel de practici și, ca atare, le respingem, considerând că românii merită o campanie electorală - și o politică, în general - curată și corectă, care respectă cetățenii și dreptul lor la o informare bazată pe adevăr și la a vota în cunoștință de cauză.”, transmite UNPR printr-un comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.