Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea, apel umanitar pentru fiica femeii jandarm ucise pe trecerea de pietoni

facebook.com
Gabriel Oprea

Fostul ministru Gabriel Oprea, fondatorul și președinte al UNPR, face apel la polițiștii, jandarmii, pompierii, militarii, dar și la colegii din partid și la toți cei care îi sunt prieteni să doneze bani pentru tratamentele de care are nevoie fetiţa femeii jandarm din Suceava, ucisă în luna noiembrie pe trecerea de pietoni.

"Dragi prieteni, probabil că mulți dintre dumneavoastă ați aflat despre tragedia petrecută în data de 14 noiembrie 2018, la Suceava, când Irina Cristina Airi­nei, încadrată la Inspectoratul de Jandarmi Suceava, a fost lovită violent de o mașină, în timp ce traversa strada pe o trecere pentru pietoni, împreună cu fiica sa aflată în cărucior.

Din păcate, Irina Cristina Airi­nei și-a pierdut viața, iar fetița sa, Larisa, de numai un an și jumătate, a ajuns la spital în comă, în stare foarte gravă.

Colegii din Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din Sistemul de Pașapoarte, Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, al cărui membru sunt, au lansat o campanie de donare pentru Larisa.

Rog și eu, pe această cale, polițiștii, jandarmii, pompierii, militarii, dar și pe colegii din partid și pe toți cei care îmi sunt prieteni, în viață sau pe această rețea de socializare, să o sprijine pe micuța Larisa, donând, fiecare cât poate, în conturile deschise de tatăl fetitei:

Cont în lei la Garanti Bank Suceava, pe numele Maniliuc Victor Daniel: RO87UGBI0000332003107RON;

Cont în euro la Garanti Bank Suceava pe numele Maniliuc Victor Daniel: RO55UGBI0000332021005EUR.

Haideti sa ajutam!", scrie Oprea pe Facebook.

Gabriel Oprea a distribuit comunicatul Federației Sindicale a Politiștilor prin care se încearca mobilizarea tuturor membrilor Federației:

Având în vedere rolul său organizațional pozitiv în cadrul societății Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România  face apel la solidaritate!

În data de 14 noiembrie 2018, viața colegei noastre de la Inspectoratul de Jandarmi Suceava, Irina Cristina Airi­nei, a fost curmată brusc.

Împreună cu fiica sa în vârstă de un an și șase luni, aflată în cărucior, traversau strada, pe trecerea pentru pietoni, când au fost lovite violent de o mașină. După moartea mamei sale, Larisa a ajuns la spital în comă, în stare foarte gravă.

Larisa are mare nevoie de ajutor pentru a rămâne în viață și pentru a se vindeca.

Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din Sistemul de Pașapoarte, Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne a declanșat o campanie de donare pentru a veni în sprijinul Larisei. Decizia a fost luată în urma discuțiilor purtate pe această temă de conducerea Sindicatului cu fostul vicepremier și ministru al afacerilor interne, gl. Gabriel Oprea, membru al Sindicatului nostru, care a făcut deja o donație și care va sprijini sub toate formele această campanie umanitară.

 

Colegilor din Sindicat, celor din Federaţia Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România „Alexandru Ioan Cuza”, precum și tuturor colegilor din Ministerul Afacerilor Interne, le adresăm rugămintea să doneze pentru Larisa în conturile deschise de tatăl său:

  • Cont în lei la Garanti Bank Suceava, pe numele Maniliuc Victor Daniel: RO87UGBI0000332003107RON;
  • · Cont în lei la Banca Transilvania, pe numele Maniliuc Victor Daniel:

RO45 BTRLRONCRT00K1277202;

  • Cont în euro la Garanti Bank Suceava pe numele Maniliuc Victor Daniel: RO55UGBI0000332021005EUR cu SWIFT UGBIROBU.

 

Orice sumă este binevenită pentru a contribui la susținerea tratamentului de care Larisa are nevoie.

Uniți vom fi puternici!

 

Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România ”Alexandru Ioan Cuza” reafirmă necesitatea respectării Ordinii Constituționale, apărării principiilor democratice ale statului, a ordinii și liniștii publice, a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor.

Director de comunicare și purtător de cuvânt al F.S.D.P.R.

Comisar-șef de poliție Christian Ciocan

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.