Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea, fost ministru al Apărării: Avem datoria de a lupta să păstrăm ceea ce am primit și de a desăvârși idealul la care au visat generații întregi

Facebook
Gabriel Oprea

Cu ocazia Zilei Naționale a României un mesaj din suflet a avut și fostul ministru al Apării Naționale și vicepremier pentru siguranță națională, Gabriel Oprea:

”La mulți ani români, La mulți ani România! Marea Unire este cel mai mare reper istoric al României. Avem datoria să păstrăm vie datoria unui moment care a marcat destinul națiunii noastre. Avem datoria de a lupta să păstrăm ceea ce am primit și de a desăvârși idealul la care au visat generații întregi de români. În această zi este important să le închinăm gândurile noastre celor care și-au dat viața pentru țară și să ne rugăm pentru ei. La fel de important este să ne gândim și la cei care slujesc sub drapel pentru siguranța întregii societăți.”, a spus el într-un mesaj video.

Gabriel Oprea, în prezent președintele Uniunii Naționale a Militarilor și Polițiștilor ”Mihai Viteazu”, candidează ca independent pentru un loc în Camera Deputaților în Circumscripția electorală București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.