Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea: La Suceava se va taia in carne vie daca s-au facut abuzuri

Gabriel Oprea Unpr

Autoritățile din România lupta pe toate fronturile cu COVID-19, iar medicii, care sunt în prima linie in aceasta lupta, fac tot ce este posibil ca să se protejeze, în timp ce acorda ajutor pacienților infectați. Astăzi au apărut imagini revoltătoare cu un ambulanțier din Câmpulung Moldovenesc, îmbrăcat intr-un combinezon prins cu bandă adezivă. Nici la Suceava lucrurile nu stau deloc bine. Tot din cauza COVID-19, Ungaria si-a inchis granițele, iar mai mulți români așteaptă de zile bune în plină stradă, pentru a putea ajunge în România. Toate aceste subiecte au fost comentate la Realitatea Plus de catre Gabriel Oprea, fost ministru al afacerilor interne și al apararii nationale.

“ Drepturile cetățenilor români trebuie apărate de catre Ministerul de Externe. Dar realitatea este ca pandemia e o situație excepțională pentru intreaga lume. In momentul de față, toate țările se protejează, sunt mult mai riguroase, se iau masuri exceptionale, se circulă cu documente foarte clare.

Despre situația de la Suceava vă pot spune că am luat legătura cu domnul general doctor Paul Oprea, care răspunde acum de spital.
Am discutat despre acest subiect și cu domnul Arafat. Pe doctorul Raed Arafat îl cunosc de când eram ministrul administratiei, în 2003, chiar eu l-am propus și l-am promovat în actuala funcție. Este unul dintre cei mai credibili și mai profesioniști oameni din România. Dânsul va da toate explicațiile necesare din punct de vedere tehnic si sunt convins că va lua toate măsurile pentru ca situația atât din Suceava cât și de la nivel național să poată fi gestionată. Domnul Arafat a spus că a achiziționat 100.000 de costume, a spus că este o anchetă în derulare si sunt convins, așa cum îl cunosc pe domnul doctor Arafat, că va lua toate măsurile după verificările efectuate. Se va tăia în carne vie dacă într-adevar  s-a greșit ori s-au facut abuzuri la Suceava”, a declarat Gabriel Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.